Home   Groep   75 jaar Sint-Augustinus scouts

75 jaar Sint-Augustinus scouts

Graag melden wij u dit schitterend nieuws: dit jaar bestaat onze scouts 75 jaar.

Natuurlijk willen we dit uitgebreid vieren, met u erbij!
Daarom organiseren we niet één maar twee evenementen!

• Op vrijdag 5 september organiseren we een spannende dropping. Deze start om 19u, aan de lokalen. Jullie arriveren ongeveer om 21u terug.
    Na de aankomst houden we nog een gezellig kampvuurmomentje, waar jullie iets kunnen eten en drinken!
    Wie hiervoor wil inschrijven, kan een mailtje sturen naar wout.vanderkerken@gmail.com. Laat hierbij zeker weten met hoeveel jullie zijn. De dropping kost 3 euro per persoon.
  • Op zondag 7 september hebben we na de scouts (om 18u) een receptie met aanwezigheid van de burgemeester en schepenen! Hier zijn jullie ook uitgenodigd om een glaasje te komen drinken en samen met ons te vieren.

Wij hopen jullie met zoveel mogelijk te kunnen verwelkomen!