Home   Groep   Ben je nog uniformloos?

Ben je nog uniformloos?

In de Hopper winkels vind je alles wat je nodig hebt om er een geslaagd scouts jaar van te maken. Je kan er niet enkel scouts uniformen vinden, maar zij richten hun ook tot iedereen die actief op pad wil gaan en hiervoor het geschikte materiaal zoekt.

De juiste slaapzak, een stevige rugzak, een coole zaklamp, een kompas, stafkaart of degelijk schoeisel? In de Hopper winkels vind je al wat je nodig hebt!

Uiteraard is ook het officiële scouts uniform enkel en alleen bij Hopper (en nog enkele erkende verdelers) verkrijgbaar.

Hopper Winkel wordt gerund met duidelijke principes!

Service gaat nog voor op commercieel zakendoen en echt winstbejag. Veiligheid en milieuvriendelijkheid zijn bij hun bijzondere aandachtspunten. Het materiaal dat zij aanbieden wordt prijs- en kwaliteitsbewust uitgezocht voor het spel van de jeugdbeweging. Zij vinden het eveneens belangrijk om geen handel te voeren met landen waar kinderarbeid bestaat en kopen onze producten elders, ook al is het dan soms duurder.

Van deze marketing wordt echt niemand rijk: wie bij Hopper koopt steunt de jeugdbeweging.

Meer info over het uniform vind je ook op onze uniform pagina