Home   Over ons   Onze zondag

Onze zondag

Elke week komen we aan de lokalen bijeen voor onze activiteiten per tak. Om het ouders niet moeilijk te maken, gaan alle activiteiten door van 14u tot 17.30u voor alle takken. Zo hoeven ouders met kinderen in verschillende takken niet onnodig rond te rijden om zoonlief op het juiste uur op de scouts te krijgen.

Omdat we bij de scouts wel van tradities houden, beginnen we de vergadering met een groepsopening. Dan staan alle takken samen in één vierkant en gooien we er samen de groepskreet uit. Die groepsopening houdt wel in dat van de leden wordt verwacht dat iedereen op tijd komt, zodat we niet tot 14.15u moeten wachten om te kunnen openen. Kom dus liever om kwart vóór twee dan om kwart over twee…

(Andere uren of afspraken voor eenmalige activiteiten verneem je wel via de takleider.)